Manchester United -legenda Peter Schmeichel ei ymmärrä Erik ten Hagin suunnitelmia Scott McTominayn kohdalla. Keskikenttäpelaaja astui lauantaina vaihdosta sisään ja johdatti kahdella maalillaan Unitedin 2-1-voittoon Brentfordista.

Ten Hag pyrki myymään McTominayn pitkin kesää. West Ham ja Bayern München olivat molemmat skotlantilaisesti kiinnostuneista..

Ten Hag kommentoi lauantain ottelun jälkeen olevan kiinnostunut nyt pitämään kiinni McTominaysta, mutta ei sulkenut myyntiä pois oikeasta hinnasta.

– Jokaisella pelaajalla on hintansa, mutta hänellä on suuri arvo sekä urheilullisesti että taloudellisesti. Minä haluan McTominayn kaltaisia pelaajia joukkueeseen. Hän Manchester Unitedin pelaaja koko sydämessään, ten Hag kommentoi lehdistölle.

Schmeichel yllättyi ten Hagin kommenteista, sillä vielä kesällä United-valmentaja halusi eroon McTominaysta.

– Hänellä on kykyjä. En ymmärrä, mitä valmentajat tekevät. McTominay oli koko kesän ajan myynnissä, Schmeichel hämmästeli Mirrorille.

– Hän on loistava pelaaja ja sitä tarvitsee pelaajia, jotka voivat pelata eri rooleissa. He voivat tulla penkiltä ja muuttaa pelin kulun. Hän on sellainen pelaaja.

McTominaylla on vielä kaksi vuotta sopimustaan Man Unitedin kanssa jäljellä. Skotlannin maajoukkuepelaaja on nokkimisjärjestyksessä Casemiron ja Sofyan Amrabatin takana.

LUE MYÖS!