Arsenal on pelannut hienon alkukauden Valioliigassa. 

Kahdeksasta ottelusta tuloksena on kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja sarjan toinen sija. Tasapisteissä oleva paikallisvastustaja Tottenham johtaa Valioliigaa tehtyään enemmän maaleja kuin Arsenal.

Viime kaudella Manchester Cityn kanssa mestaruudesta taistellut, mutta sen hävinnyt Arsenal tähtää kuluvalla kaudella Valioliigan mestariksi.

Arsenalin seuralegendoihin lukeutuvan Ian Wrightin mielestä seuran on hankittava Ivan Toney Brentfordista voittaakseen mestaruuden.

Wright pelasi Arsenalissa vuosina 1991-98 269 ottelua ja teki niissä peräti 168 maalia. Wright voitti Arsenalin kanssa kertaalleen Valioliigan mestaruuden.

– On selvää, että Arsenal tarvitsee maalintekijän, joka vie joukkueen uudelle tasolle. Emme voi kyseenalaistaa Eddie Nketiahin ja Gabriel Jesusin työmoraalia- ja määrää, mutta jos katsotaan joukkueen edellisiä otteluja esimerkiksi Tottenhamia vastaan, niin ei Jesus voi epäonnistua niissä maalipaikoissaan, Wright summasi The Overlapissa.

– Marginaalit ovat niin pieniä, ettet voi jättää niitä paikkoja käyttämättä ja siten olla voittamatta otteluita. Toney on viimeinen palanen tuohon joukkueeseen ja Arsenal hankkii hänet, jos se on mahdollista. En usko heidän voivan voittaa Valioliigan mestaruutta nykyisellä joukkueella ellei seura hanki Toneyta tammikuussa.