Englannin maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on ehdolla MLS:ssä pelaavan Colorado Rapidsin uudeksi päävalmentajaksi, kertoo Athletic.

Wilshere, 31, on toiminut viime vuodesta lähtien Arsenalin alle 18-vuotiaiden päävalmentajana ja tehnyt hyvää jälkeä ensimmäisessä valmennuspestissään.

Rapidsin omistaa Kroenke Sports & Entertainment, joka omistaa myös Arsenalin. Colorado antoi viime kuussa kenkää Robin Fraserille, joka ehti luotsata joukkuetta reilut neljä vuotta.

Athleticin mukaan Wilshere on kiinnostunut siirtymään aikuisten valmentajaksi, ja hän teki hyvän vaikutuksen Rapidsiin ensimmäisessä haastattelussaan. Entinen Valioliiga-pelaaja on herättänyt myös muiden valmentajaa etsivien seurojen huomion.

Pelaajauraltaan Wilshere muistetaan etenkin kasvattajaseurastaan Arsenalista, jonka edustusjoukkueessa hän pelasi lähes 200 kertaa. Myöhemmin urallaan hän edusti myös West Hamia, Bournemouthia ja tanskalaista AGF:ää ennen kuin lopetti uransa viime vuonna. Englannin A-maajoukkueessa Wilshere esiintyi 34 kertaa.

Linkki twiittiin.