Eden Hazard ilmoitti tiistaina lopettaneensa pelaajauransa.

Hazardin ura päättyi vain 32-vuotiaana. 

Hazard ehti olla ilman seuraa noin neljän kuukauden ajan ennen kuin päätti ripustaa nappulakengät naulaan. Hazard pelasi edelliset neljä vuotta Real Madridissa, mutta ne menivät pahemman kerran penkin alle. Ensimmäiset kaksi vuotta menivät loukkaantuneena ja viimeiset kaksi vuotta Hazard istui penkillä.

West Hamin apuvalmentaja Kevin Nolan haluaisi kutsua Hazardin testille joukkueeseen. Nolan uskoo Hazardin pyörtävän lopettamispäätöksensä jossain vaiheessa.

– West Hamissa näkisimme Chelsean vuosien Hazardin. Olen varma, että jos hän haluaisi tulla testille, suostuisimme siihen, Nolan totesi talkSPORT:lle.

– On surullista, että Hazard päätti lopettaa uransa vain 32-vuotiaana, koska totta puhuen uskon hänen kaltaisen pelaajan kykenevän pelaamaan vielä usean vuoden ajan huipputasolla. En yllättyisi, jos seuraavan kuuden kuukauden tai vuoden aikana tilanne muuttuisi. Uskon Hazardin katuvan päätöstään. Olen nähnyt tämän aiemminkin. Muistan, kun Paul Scholes lopetti uransa. Hän sai myöhemmin soiton Sir Alex Fergusonilta ja palasi pelikentille.

Hazard muistetaan parhaiten vuosistaan Chelseassa. Pallotaituri pelasi Chelseassa vuodet 2012-19 ja voitti muun muassa kahdesti Valioliigan mestaruuden.