Jonny Evans myöntää pelänneensä viime kaudella pelaajauransa päättymistä. 35-vuotias veteraanipuolustaja on löytänyt uutta virtaa peliinsä palattuaan Manchester Unitediin.

Evans kärsi viime kauden aikana lukuisista loukkaantumisista. Myös hänen edustamansa seura Leicester City putosi kevään päätteeksi Mestaruussarjaan.

Evans ei olisi voinut kuvitella vastaavaa positiivista käännöstä, joka Unitedissa on tapahtunut.

– Kävin viime kaudella läpi vaiheita, jolloin ajattelin tämän olevan ehkä tässä. Minulla oli toisinaan niitä ajatuksia, siitä ei ole epäilystäkään, Evans kertoi BBC:lle.

– En päässyt yli niistä loukkaantumisista. Aina kun palasin, menin uudestaan rikki. Moni sanoi minulle, että urani ei ole todellakaan ohi, mutta minun täytyi todistaa itseni. Uskon pystyneeni nyt tekemään sen.

– Harjoittelin paljon ja sain jokaisen tuen taakseni. Olen tyytyväinen käytyäni tämän prosessin läpi. Olen nyt hyvässä paikassa.

Evans on Manchester Unitedin oma kasvatti. Pohjois-Irlannin maajoukkuepelaaja voitti kolme Valioliiga-mestaruutta ja Mestarien liigan ennen vuoden 2015 siirtoaan West Bromwichiin.

Leicesterin jättänyt Evans palasi Manchesteriin ilmaissiirrolla siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

LUE MYÖS!