West Hamin hyökkäävän keskikenttäpelaajan Mohammed Kudusin agentti sanoo, että Chelsea hävisi kilpailun ghanalaistaiturista ”naurettavan” tarjouksensa takia.

Kudus, 23, siirtyi West Hamiin tänä kesänä Ajaxista 43 miljoonalla eurolla ja solmi 5+1-vuotisen sopimuksen.

Ghanan maajoukkuepelaajaa huhuttiin kesällä useisiin eri seuroihin. Kudusin agentti Jen Mendelewitsch kertoi RMC Sportin haastattattelussa, että he pääsivät Chelsean kanssa täysin sopuun siirrosta, mutta lontoolaisten tarjous Ajaxille oli niin alhainen, ettei se saanut edes vastausta.

Lehtitietojen mukaan Chelsean tarjous oli noin 19,6 miljoonaa euroa, eli alle puolet West Hamin maksamasta siirtosummasta.

– Me pääsimme Chelsean kanssa sopimuksesta yhteisymmärrykseen, mutta diili ei ollut vielä maalissa, sanoi Mendelewitsch Goalin mukaan.

– Hän puhui valmentajan kanssa, mutta lopulta siirto ei toteutunut, koska Chelsea teki naurettavan tarjouksen Ajaxille. Vastatarjousta ei tullut.

Mendelewitschin mukaan Chelsea oli kesällä niin keskittynyt hankkimaan Moisés Caicedon Brightonista, että muut neuvottelut kärsivät siitä.

– Chelsea teki kesällä samoin monien pelaajien kanssa. He tekivät erittäin alhaisia tarjouksia seuroille tietäen, että niitä ei hyväksyttäisi. Totuus on, että he keskittyivät täysin Caicedon siirtoon, joka vei kaiken heidän energiansa.

Kudus on ehtinyt pelata West Hamissa kahdeksan ottelua ja onnistunut maalinteossa kahdesti.

After Foot RMC

@AfterRMC
🎙 "La vérité, c'est qu'à Chelsea, ils étaient complètement pris par le transfert de Caicedo, qui leur prenait toute leur énergie."

Émission absolument passionnante avec @JenMendel, agent de joueurs, qui nous raconte, avec son expérience, les dessous de certains transferts.

Linkki twiittiin.