Erik ten Hag odottaa tunteikasta iltaa, kun Manchester United pelaa ensimmäisen kotiottelunsa Sir Bobby Charltonin kuoleman jälkeen. Red Devils kohtaa tiistaina Mestarien liigassa FC Kööpenhaminan.

Charlton menehtyi lauantaina 86-vuotiaana. Valioliigassa pidettiin hiljainen hetki Manchester Unitedin legendan muistolle viikonlopun otteluissa.

Charlton voitti urallaan kolme Englannin pääsarjamestaruutta Unitedissa ja Euroopan Cupin. Hän oli avainpelaaja myös Englannin vuoden 1966 maailmanmestarijoukkueessa.

– Hän on meille päivittäin suuri inspiraatio. Hänen patsaansa on Old Traffordin edessä Dennis Law´n ja George Bestin kanssa, ten Hag kommentoi lehdistölle.

– Bobby oli legenda ja jalkapallon jättiläinen, eikä vain Manchester Unitedille vaan koko lajille. Hänen perintönsä ja korkeat vaatimustasot ovat samoja, joita me nyt elämme päivittäin.

Manchester United on Kööpenhaminaa vastaan pakkovoiton edessä. Seura hävisi Mestarien liigan lohkovaiheen kahdella ensimmäisellä kierroksella Galatasaraylle ja Bayern Münchenille.

LUE MYÖS!