Manchester Unitedin kirjoilla vuosikymmenen ajan ollut Andreas Pereira edustaa tätä nykyä lontoolaista Fulhamia. Sekä Brasilian että Belgian kansalaisuudet omaava keskikenttäpelaaja on asettunut Mökkiläisten riveihin varsin hyvin, ja pelannut kuluvan valioliigakauden yhdeksässä ottelussa tasan 600 minuuttia.

27-vuotias kertoi ESPN Brazilille melko poikkeuksellisesta rituaalistaan. Nuoruusvuosinaan Man Unitedissa Pereira toimi pallopoikana seuran edustusryhmän kohdatessa Mestarien liigassa Real Madridin, ja hankki tässä yhteydessä arvokkaan muistoesineen.

Alex Ferguson halusi pallopojiksi alle 18- ja alle 21-vuotiaiden joukkueitten pelaajia, koska halusi pallon palautuvan mahdollisimman nopeasti peliin. Jäin ottelun jälkeen odottamaan, ja näin Kakán. Pyysin hänen paitaansa, mutta hän sanoi jo vaihtaneensa sen. Pyysin häneltä sitten mitä vain muuta; sukat, shortsit, mitä tahansa. Hänellä oli parit shortsit, joista sain toiset. Se tuntui mielettömältä, ja ne shortsit ovat minulla edelleen.

Brassilegendan housut eivät kuitenkaan ole Pereiralla vain kehyksissä seinällä, vaan ainakin ajoittain yhä käytössä – tosin hieman alkuperäisestä käyttötarkoituksesta poiketen.

– Silloin tällöin ennen tärkeää ottelua haen ne, ja hieron jalkaani vasten, itseluottamuksen vahvistamiseksi.