Valioliigajoukkueista Arsenal ja Manchester United olivat Mestarien liiga -kentillä tiistain myöhäisotteluissa, eikä kumpikaan päässyt helpolla. Lopulta molemmat onnistuivat täydet potit kaivamaan; United FC Kööpenhaminalta lukemin 1-0, Arsenal vieraissa Sevillalta maalein 1-2.

Estadio Ramón Sánchez Pizjuánin rankkasateessa nähtiin alkuminuuttien jälkeen avauskympillä tilanteet molempiin päätyihin, kun ensin Gabriel Martinelli karkasi puolittain läpi, ja vähän myöhemmin Lucas Ocampos pääsi ohjaamaan läheltä

FC Kööpenhamina puolestaan tuli vieraspeliinsä pelottomasti; 10 minuutin jälkeen maalintekoyritykset kirjattiin Unitedin Old Traffordilla luvuin 0-5. Vaikka Erik ten Hagin suojatit tilastoissa suhteellisen tasoihin jaksolla nousivatkin, näytti siltä että kummankin valioliigajoukkueen pelit menevät tauolle maalittomina.

Sevillassa kuitenkin tapahtui lisäajalla. Isännät kävivät ensin lähellä maalintekoa, mutta viimeiselle lisäminuutille tultaessa Gabriel Jesus vei keskikentällä Nemanja Gudeljia ja kumppaneita käännöksellä, jota tullaan toistamaan pitkään. Maanmies-kaima Martinelli pääsi läpiajoon, kiersi maalivahdin ja siirsi lontoolaiset taukojohtoon 0-1.

Connor Humm

@TikiTakaConnor
Gabriel Jesus absolutely sent him and put the perfect through ball for Martinelli.

Sensational bit of skill. 😍

WhoScored.com

@WhoScored
⚽️ With his assist against Sevilla, Gabriel Jesus has now directly contributed to 17 goals in his last 17 #UCL starts (13G 4A)

BBC 5 Live Sport

@5liveSport
Not a half Manchester United will be too happy with.

A few boos at the half time whistle.

Erik ten Hag's side will have to produce a better display in the second period.

Listen live on BBC Sounds: bbc.co.uk/5live
#UCL #BBCFootball

United-luotsi haki uutta virtaa peliin vaihtamalla Sofyan Amrabatin kentällä Christian Erikseniin, ja lähetti tunnin vaiheilla sisään myös Victor Lindelöfin ja Alejandro Garnachon.

Sevillassa Jesusin briljanssi jatkui toisella puoliskolla. Brasilialainen vei Jesus Navasin boksissa sivuun, näki pienellä siirrolla takayläkulman, ja nosti pallon ohi Orjan Nylandin; 0-2.

Isäntien valmentaja Diego Alonson reaktio kahden maalin takaa-ajoasemaan oli vaihtaa sisään entinen Tottenham-peluri Erik Lamela ja Mariano Diaz. Tämä kaksikko ei mukana ollut, mutta Sevilla rikkoi nollansa myös pian vaihtojen jälkeen. Ivan Rakiticin antama kulmapotku löysi maalilta Gudeljin, joka puski voimalla tilanteeksi 1-2.

United nousi kotijohtoon 72. minuutilla, kun Harry Maguire onnistui Eriksenin keskityksestä. Tilanne tarkistettiin paitsion varalta, mutta osuma pysyi voimassa; 1-0. Vieraat veivät edelleen lähes kaikkia muita tilastoja, mutta isäntien tilanne näytti vähemmän tukalalta.

B/R Football

@brfootball
🚨 HARRY MAGUIRE SCORES A MASSIVE GOAL FOR MANCHESTER UNITED 🚨

FCK sai mahdollisuuden tasoitukseen ajassa 90+7, mutta Jordan Larsson epäonnistui rangaituspotkussaan; pallo Andre Onanalle ja voitto Unitedille.