Manchester City hankki Jérémy Dokun Rennesistä elokuussa noin 60 miljoonalla eurolla.

Doku on noussut nopeasti Pep Guardiolan luottopelaajien joukkoon. Laitahyökkääjä on esiintynyt edukseen ja on avannut maalitilinsä niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassakin. Doku pelasi vakuuttavan ottelun viime viikonloppuna, kun Manchester City kaatoi Brightonin.

Pelaajaurallaan muun muassa Valioliigan mestaruuden ja maalikuninkuuden voittaneen Chris Suttonin mielestä Jack Grealish on menettänyt avauksen paikkansa Manchester Cityssä.

– Kerron, millaisen dilemman ääressä Guardiola on. Viikonloppuisen ottelun jälkeen uskon Grealishilla olevan ongelmia avauskokoonpanon paikkansa kanssa. Grealish oli viime kaudella ykkösvaihtoehto paikalleen, mutta uskon Dokun menneen nokkimisjärjestyksessä hänen ohi.

– En sano, että Grealish menettäisi kaiken peliaikansa, koska joukkue pelaa niin paljon otteluita, mutta mielestäni Doku nappasi itselleen avauksen paikan vasemmalta laidalta. Viikonloppuna Doku sai itselleen enemmän palloa ja juoksi hyvin suoraviivaisesti. Hän tuhosi James Milnerin avausjaksolla. Grealish lienee hieman huolissaan, Sutton väitti It’s all Kicking Off -podcastissa.

Manchester City kohtaa illalla Young Boysin Mestarien liigassa.