Liverpool hankki aikoinaan Suson Cádizista organisaatioonsa. 

Laitahyökkääjä vietti seurassa vuodet 2010-14, ja pääsi pelaamaan 21 ottelua edustusjoukkueessa. Suso sai jonkun verran vastuuta Liverpoolissa kaudella 2012-13. Brendan Rodgers toimi tuolloin seuran päävalmentajana.

Nykyään Sevillaa edustava Suso kertoi ajastaan Liverpoolissa Guardianin haastattelussa. Rodgers halusi pitää Suson Liverpoolissa kaudella 2013-14, mutta nuori pelaaja sen sijaan halusi lähteä peliajan perässä muualle. Suso pelasi nappikauden lainalla Almeríassa.

– Se oli se vuosi, kun amerikkalaiset hankkivat seuran ja tekivät paljon pelaajahankintoja. Brendan sanoi haluavansa minun jäävän Liverpooliin. Hän lupasi pitää minut suunnitelmissaan. Olin kuitenkin tuolloin nuori pelaaja, enkä ajatellut asioita niin kokonaisvaltaisesti. En ollut kärsivällinen. Halusin mennä normaaliin joukkueeseen, jossa voisin pelata jokaisessa ottelussa ja palata sitten kypsempänä Liverpooliin. Jos olisin nyt samanlaisessa tilanteessa, en tekisi samaa ratkaisua. 

Liverpool myi Suson AC Milaniin 1,3 miljoonalla eurolla kesällä 2014. Suso olisi todennäköisesti jäänyt Liverpooliin, ellei hän olisi saanut tarjousta AC Milanin kaltaiselta seuralta.

– Kun palasin lainalta Liverpooliin, oli minulla vuosi sopimusta jäljellä. Kummatkin osapuolet halusivat tehdä jatkosopimuksen, mutta sitten Adriano Galliani (Milan-pomo) soitti minulle, koska AC Milan oli nuorentamassa joukkuettaan. Pidin siitä tarjouksesta ja haasteesta. Halusin tuntea itseni tärkeäksi joukkueessa. Olin viettänyt neljä vuotta Liverpoolissa ja olin onnellinen siellä, mutta AC Milan on suurseura. En olisi varmaan lähtenyt, jos kyseessä ei olisi ollut AC Milan. Olisin jäänyt Liverpooliin.