Brighton on voittanut historiansa ensimmäisen ottelun eurokentillä. Lokit kukisti kotonaan Hollannin suurseura Ajaxin 2-0-lukemin.

Brighton viimeisteli voittomaalinsa 42. minuutilla. Ajax-vahti Diat Raman torjui Kaoru Mitoman laukauksen eteensä ja Joao Pedro laittoi irtopallon sisään.

Myöhemmin toisen puoliskon 53. minuutilla Ansu Fati kasvatti isäntien johtoa. Simon Adingra tarjoili noston boksiin ja espanjalaistaituri sijoitti Ramanin puikoista matalan laukauksen verkkoihin.

Brightonilla on kolmen kierroksen jälkeen B-lohkossa neljä pistettä kasassa. Seura on tasapisteissä toisena olevan AEK:in kanssa.

AEK hävisi alkuillasta 1-3 Marseillen vieraana ja ranskalaisseura nousi lohkon kärkeen.

B-lohkon tilanne
#JoukkueOVTHMP
1Brighton641110-513
2Marseille MAR632114-1011
3Ajax AJA612310-135
4AEK61146-124

Wataru Endo puolestaan viimeisteli ensimmäisen maalinsa Liverpool-paidassa 5-1-kotivoitossa ranskalaista Toulousea vastaan. Stuttgartista kesällä keskikentälle saapuneen japanilaisen lisäksi maalinteossa englantilaisseuralla onnistuivat Darwin Núñez, Diogo Jota, Ryan Gravenberch ja Mohamed Salah.

Liverpool johtaa Eurooppa-liigan E-lohkoa voitettuaan kaikki kolme ensimmäistä otteluaan.