Union Berlin on hyllyttänyt Chelseasta lainaamansa hyökkäjän David Datro Fofanan viikoksi, kertoo Athletic.

Fofana, 20, kieltäytyi tiistaina kättelemästä Unionin päävalmentajaa Urs Fischeriä tämän otettua hyökkääjän vaihtoon Mestarien liigan ottelussa Napolia vastaan.

– Jalkapallo on edelleen joukkuelaji. Ja kyse on aina siitä, miten käyttäydyt päätösten jälkeen. Vaihdot ovat osa jalkapalloa. On tärkeää hyväksyä päätökset, kommentoi Fischer.

Hyllytyksen takia Fofana on sivussa sarjaottelusta Werder Bremeniä vastaan sekä Saksan Cupin pelistä Stuttgartia vastaan.

Fofanalla on ollut toistaiseksi vaikea lainapesti Union Berlinissä. Hän on päässyt kentälle 11 ottelussa, muttei ole saanut vielä maalitiliään auki. Unionilla on ollut vaikea kausi myös joukkueena, sillä se on Bundesliigassa vasta 15. sijalla.

Norsunluurannikkoa edustava Fofana siirtyi Chelseaan tammikuussa Moldesta 12 miljoonalla eurolla. Hän pelasi lontoolaisten riveissä keväällä neljässä ottelussa, muttei onnistunut maalinteossa.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Union Berlin have suspended David Fofana for a week.

Fofana, 20, will now miss this weekend’s Bundesliga game against Werder Bremen and Union’s DFB Pokal tie against Stuttgart next Tuesday.

More from @SebSB ⬇️

theathletic.com/live-blogs/pre…
theathletic.com

Union Berlin suspend David Datro Fofana

Union Berlin have suspended David Fofana for a week. The forward, who is on loan from Chelsea for the season, refused to shake head-coach Urs Fischer’s hand after being substituted towards the end of...

Linkki twiittiin.