Harry Maguire iski Manchester Unitedin voittomaalin tiistai-iltana, kun joukkue kaatoi FC Kööpenhaminan lopulta 1-0.

Maguire on pelannut viime aikoina todella hyviä otteluita. Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag nosti Maguiren avaukseen lokakuun alussa ja toppari on sittemmin ollut yksi joukkueen parhaimmista.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntija ja entinen valmentaja Tim Sherwood arvostaa Maguiren ratkaisua jäädä Manchester Unitediin, vaikka ten Hag teki kesällä tiettävästi kaikkensa saadakseen hänet muualle.

Ten Hag otti muun muassa Maguirelta kapteenin nauhan pois ja jätti hänet olemattomalle vastuulle alkukaudella.

– Ten Hag on antanut hänelle kaikista eniten kritiikkiä ja yrittänyt saada hänet ulos seurasta. Maguire ei halunnut lähteä Manchester Unitedista ja osoitti seuran logoa pelipaidassaan maalinsa jälkeen. Mielestäni tämä on todellinen ylösnousemus. Tämä on kiitos siitä, että hän jäi seuraan ja taisteli paikastaan.

– Maguire tietää, ettei siirry tulevaisuudessa Manchester Unitedia suurempaan seuraan, joten hän haluaa jäädä sinne. Maguire on todennäköisesti katsonut muiden puolustajien tasoa ja miettinyt, että ajan kanssa saan mahdollisuuden tässä joukkueessa. Annan hänelle paljon arvostusta siitä.