Birminghamin uusi manageri Wayne Rooney sanoo, että hän ei ole huolissaan kannattajien buuauksista joukkueelleen.

Sinipaitojen kannattajat antoivat Birminghamin kuulla kunniansa keskiviikkona, kun joukkue hävisi ensimmäisen kotiottelunsa Rooneyn alaisuudessa.

Rooneyn debyytissä Birmingham hävisi Middlesbrough’lle 0-1 ja keskiviikkona odotti 0-2-tappio Hullia vastaan.

Osa kannattajista vastusti uutta valmentajaa jo valmiiksi, koska Rooneyn edeltäjä John Eustace oli tehnyt varsin hyvää työtä Birminghamin perässä. Valmentajavaihdoksen jälkeen Birmingham on tipahtanut Mestaruussarjan taulukossa jo kuusi pykälää alaspäin.

– Se (buuaukset) on osa jalkapalloa. Meidän on voitettava pelejä muuttaaksemme sen. Kuten sanoin eilen, edellinen manageri oli todella suosittu täällä ja teki hyvää työtä, kommentoi Rooney ESPN:n mukaan.

– Kyse on siitä, mitä halutaan. Halutaanko olla siinä pisteessä, missä seura on ollut kymmenen vuotta vai halutaanko mennä eteenpäin?

– Joskus se vaatii myös aikaa sopeutua, kun pyydämme pelaajia tekemään erilaisia asioita. Pystyn selviytymään siitä. Se on osa peliä. Se on osa työtäni. Se ei ole minulle ongelma.

James Vickery

@jsvickery
Birmingham City supporters clearly not happy with what they saw last night at St Andrews. Boos on the full time whistle after a 2-0 home defeat to Hull.

Linkki twiittiin.