Arsenal voitti lauantaina Sheffield Unitedin kotikentällään 5-0 Valioliigassa.

Tykkimiehet hallitsi avauspuoliskoa rutiininomaisesti ja siirtyi johtoon 28. minuutilla. Declan Ricen keskitys löysi rangaistusalueelta Eddie Nketiahin, joka sai yllättävän helposti ottaa pallon haltuun ja laittaa sen sisään.

Sheffield United oli ensimmäisellä jaksolla todella vaisu vierailija, eikä päässyt laukomaan kertaakaan kohti maalia.

Toisella puolikkaalla Arsenal meni menojaan, ja peli oli jo ennen tunnin täyttymistä 3-0. Ensin Nketiah survoi pallon sisään kulmapotkun jälkitilanteesta ja minuutteja myöhemmin hän sai hattutemppunsa täyteen upealla kaukovedolla yläkulmaan.

Kotijoukkueelle vihellettiin 88. minuutilla rangaistuspotku, kun Oliver Norwood kamppasi Fábio Vieiran, joka laittoi itse pilkun varmasti sisään.

Tykkimiehet osui vielä kerran lisäajalla, kun Takehiro Tomiyasu kamppaili kulmapotkutilanteessa itselleen tilaa ja tuikkasi pallon sisään.

Arsenal nousi voiton myötä toiselle sijalle ohi Manchester Cityn, joka on pelannut ottelun vähemmän. Kärkijoukkue Tottenham on vielä kaksi pistettä edellä Tykkimiehiä. Sheffield United taas jatkaa sarjajumbona kerättyään vasta yhden pisteen koko kaudelta.