Crystal Palacen manageri Roy Hogdson on saanut osan seuran faneista raivon valtaan hänen kritisoitua joukkueensa nuoria pelaajia perjantai-illan Tottenham-tappion jälkeen.

Palace kärsi kauden neljännen tappionsa Valioliigassa, kun se kaatui kotikentällään sarjakärki Tottenhamille 1–2-lukemin (lue lisää).

Ottelu oli avausjakson jälkeen maaliton, mutta Joel Wardin oma maali ja Heung-min Sonin viimeistely veivät pohjoislontoolaiset kahden maalin karkumatkalle.

Jordan Ayew kavensi pelin lisäajalla, mutta Palace ei onnistunut tasoittamaan ottelua ja välttymään toiselta peräkkäiseltä tappiolta.

Pelin jälkeen 76-vuotias Hodgson näytti syyttävän tappiosta toisen puoliajan aikana kentälle vaihdettuja vaihtopelaajiaan. Hodgson sanoi heidän ainoastaan ”heikentäneen” joukkuetta.

– Ei pettymyksiä tänään. Mutta ehkä nuoret vaihtopelaajamme, joihin haluamme uskoa, ja joiden haluamme uskoa auttavan meidät toiselle tasolle, eivät näyttäneet sitä tänään.

– He eivät oikeastaan tehneet yhtään mitään hyväksemme, Hodgson jyrähti.

Huuhkajien ex-luotsi tarkoitti kommentillaan Jesuran Rak-Sakyia, 21, Naouirou Ahamadaa, 21, ja Matheus Francaa, 19, jotka pääsivät kehiin viimeisen 40 minuutin aikana.

– Meistä tuli paljon heikompia, kun tein vaihdot. Mutta valitettavasti joskus, kun peli on ajelehtimassa tiehensä 0–2-tilanteessa, on kiusaus tehdä niin, Hodgson jatkoi.

– Osittain tein vaihdot myös siksi, että meidän on nähtävä nuo pelaajat kentällä. Meidän on nähtävä, pystyvätkö he todella auttamaan meitä.

Hodgson on joutunut tylyjen kommenttiensa vuoksi kovan arvostelun kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

Palace-luotsia syytetään muun muassa huonosta miesjohtamisesta ja nuorten pelaajien itseluottamuksen tuhoamisesta.

Osan mielestä englantilaiskonkarin pitäisi jopa pelätä työpaikkansa puolesta heitettyään kyseisen Palace-kolmikon häpeilemättä bussin alle.

Etelä-lontoolaisseura on sarjataulukossa 12. sijalla. Se on voittanut tällä kaudella vain kolme ottelua, ja se voi viikonlopun aikana pudota vielä alemmas sarjataulukossa.