Anthony Elanga ei kadu Manchester Unitedin jättämistä. Ruotsalaishyökkääjä poistui kesällä kasvattajaseurastaan ja siirtyi Valioliigan sisällä Nottingham Forestin riveihin.

Malmössä kasvanut Elanga, 21, saapui Unitediin vain 14 vuotiaana ja pelasi kaksi kautta myös seuran edustuksessa. Laituri halusi lopulta suurempaa roolia, mitä Manchesterissa olisi ollut tarjolla.

Elanga avasi viime kaudella vain viidessä Valioliiga-ottelussa, eikä mies halunnut jäädä penkille istumaan.

Unitedin jättäminen ei ollut helppoa, koska olin ollut siellä yhdeksän vuotta akatemiasta edustusjoukkueeseen saakka. Minun täytyi kuitenkin loppujen lopuksi ajatella itseäni. Halusinko viettää vuoden lisää penkillä vaiko avata nousevassa seurassa? Elanga kertoi Daily Mailin haastattelussa.

– Forest oli itselleni täydellinen vaihtoehto. United on eittämättä maailman suurin seura, mutta minun täytyi pohtia missä näen itseni lähivuosien aikana kehittymässä ja kasvamassa paremmaksi joka päivä. Tämä oli täydellinen päätös.

– Kun teen jonkun päätöksen, pitäydyn siinä. En ole katunut tätä päätöstä hetkeäkään.

Elanga pääsi pelaamaan Unitedissa Cristiano Ronaldon, Bruno Fernandesin ja Casemiron kaltaisten supertähtien kanssa. Yksi nimi oli kuitenkin ruotsalaisen papereissa ylitse muiden.

Marcus Rashford on paras pelaaja, jonka kanssa olen pelannut. Hänellä on kaikki ominaisuudet. Nopeutta, taitoa, laukaus ja viimeistelytaidot. Hän on myös huipputyyppi kentän ulkopuolella ja auttoi minua paljon.

LUE MYÖS!