Chelsean topparilegenda John Terry sanoo, että joukkuekaverien oli aikoinaan pideltävä häntä aloillaan, koska hän oli niin vihainen väliaikaismanageri Rafael Benítezille.

Benítez, 63, toimi Chelsean väliaikaismanagerina kaudella 2012-13 Roberto Di Matteon saatua kenkää. Espanjalaisluotsin nimitystä arvosteltiin runsaasti, koska hän oli aiemmin urallaan toiminut pitkään Liverpoolin käskyttäjänä.

Chelseassa yli 700 ottelua pelannut Terry, 42, jäi Benítezin alaisuudessa vähälle vastuulle, vaikka hän oli joukkueen kapteeni ja kannattajien suuri suosikki.

Terry muisteli John Obi Mikelin podcastissa yhteenottoaan Benítezin kanssa, kun hänen entinen joukkuekaverinsa vitsaili seuralegendan ja espanjalaisvalmentajan olleen ”parhaita ystäviä”.

– Me pelasimme Man Cityä vastaan FA Cupissa. Hän ei silloin peluuttanut minua, joten olimme riidoissa ja riitelimme harjoituskentällä.

– Hän jätti minua pois joukkueesta tai laittoi minut penkille, mutta vaadin, että saan matkustaa joukkueen mukana. Olin penkillä Man Cityä vastaan ja hävisimme 1-2.

– Pelin jälkeen hän puhui joukkueelle ja sanoi: ”No niin, kaverit, ei sillä ole väliä, meillä on toinen peli viikonloppuna”.

– Minä olin saanut tarpeekseni ja sanoin: ”Onko se hyväksyttävää? Ei vetele. Olet hyväksynyt sen, että häviämme Man Citylle”.

– Olin toisella puolella pukuhuonetta, ja kaikki jätkät repivät minua taaksepäin. Hän tuli minua kohti ja sanoin vain: ”Tuota ei hyväksytä Chelseassa. Ehkä Liverpoolissa puolivälierien häviäminen on hyväksyttävää, mutta Chelseassa sitä ei hyväksytä”.

The Obi One Podcast

@obionepodcast
And. We’re. LIVE!

Episode 1 of @mikel_john_obi's brand new podcast is available to download and watch NOW. 🔥

A massive thank you again to @JohnTerry26 for agreeing to be guest #1. And as you’d expect, JT doesn’t hold back. 🧨

Listen / Watch Now - linktr.ee/obionepodcast.

Linkki twiittiin.