Tottenhamin keskikenttäpelaaja Tanguy Ndombélé on ajautunut kireisiin väleihin lainaseuransa Galatasarayn päävalmentajan Okan Burukin kanssa, kertoo Fotospor.

Ndombélé, 26, on esiintynyt tällä kaudella seitsemässä ottelussa Galatasarayn kanssa, mutta peliminuutteja hänelle on kertynyt vasta 123.

Ranskalaispelaaja oli sivussa Galatasarayn viimeisimmästä ottelusta ”mysteerivamman” takia. Buruk on tiettävästi kyllästynyt Ndombélén kehnoon kuntoon.

Galatasaray on ilmoittanut Ndombélélle, että hänellä on kuusi kiloa ylipainoa. Turkkilaisseura odottaa hänen pudottavan painonsa 75 kiloon tai muuten peliaikaa ei heru.

Fotosporin mukaan Buruk oli erityisen vihainen Ndombélélle, kun pelaaja tilasi joukkueen hotellille hampurilaisaterian, vaikka hänet oli jo käsketty laihdutuskuurille. Ndombélé on tiettävästi syönyt roskaruokaa säännöllisesti myös kotonaan.

Galatasaraylla on lehtitietojen mukaan 15 miljoonan euron osto-optio Ndombélén lainadiilissä, mutta näillä näkymin se jää käyttämättä. Ranskalaispelaajan sopimus Spursissa ulottuu kesään 2025 saakka.

Ndombélésta tuli Tottenhamin historian kallein hankinta, kun hän siirtyi seuraan kesällä 2019 Lyonista 62 miljoonalla eurolla. Hän ei ole kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan Lontoossa, ja hän on ennen Galatasarayta käynyt lainalla myös Lyonissa ja Napolissa.

The Spurs Watch

@TheSpursWatch
🚨While Ndombele has been following a planned dietary programme while at the club's training ground, he was found to be eating junk food at home including ordering a burger at a hotel.

Ndombele was told that he would not play for the team until he dropped his body weight down to…

Linkki twiittiin.