Antonyn syyskausi on mennyt täysin penkin alle.

Laitahyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, mutta maali- tai maalisyöttötili ovat edelleen avaamatta. Antony ei ole onnistunut esiintymään edukseen ja on saanut huomattavasti kritiikkiä heikoista peliesityksistään.

Manchester United hankki Antonyn Ajaxista 95 miljoonalla eurolla kesällä 2022. Antonyn debyyttikausi Manchester Unitedissa oli kaksijakoinen. Antony aloitti kauden hienosti tehtyään kolme maalia ensimmäiseen kolmeen valioliigaotteluunsa, mutta sittemmin on ollut hyvin hiljaista.

Pelaajaurallaan viidesti Valioliigan mestaruuden Manchester Unitedin paidassa voittanut Andy Cole kritisoi Antonya Sky Sportsin haastattelussa.

121 maalia Manchester Unitedin riveissä iskenyt entinen hyökkääjä väittää, ettei Antony kykene tarjoilemaan tarpeeksi maalintekopaikkoja joukkuetovereilleen.

– Hän tekisi minut täysin hulluksi. Kaikki tiedämme Antonyn olevan vasenjalkainen, eikä hän käytä oikeaa jalkaansa. Jos olet lähimmälle tolpalle juoksuja tekevä hyökkääjä, tiedät ettet koskaan saa häneltä palloa sinne.

Antony ei tee tarpeeksi maaleja tai luo riittävästi maalipaikkoja joukkuetovereilleen. Katsot häntä ja mietit, mitä hän tuo joukkueelle. Seura käytti hurjan summan Antonyyn ja valmentaja on puolustanut häntä, Cole muistutti.