Jude Bellingham on Birmingham Cityn kasvatti.

Bellinghamista tuli Birmingham Cityn seurahistorian nuorin debytantti pelattuaan ensimmäisen ottelunsa edustusjoukkueessa vain 16 vuoden ja 38 päivän ikäisenä. 

Ensimmäinen maali syntyi muutamaa viikkoa myöhemmin ja Bellinghamista tuli samalla seurahistorian nuorin maalintekijä.

Birmingham City myi Bellinghamin Borussia Dortmundiin 30 miljoonalla eurolla kesällä 2020. Kyseessä oli historian suurin 17-vuotiaasta pelaajasta maksettu siirtosumma. Siirron jälkeen Birmingham City otti Bellinghamin käyttämän pelinumeron 22 pois käytöstä. Kyseessä oli kunnianosoitus seuran omaa kasvattia kohtaan. Kallis myynti pelasti Birmingham Cityn talouden.

Nykyään Real Madridia edustava Bellingham, 20, kertoi L’Équipen haastattelussa, miltä hänestä tuntui, kun Birmingham City otti pelinumeron pois käytöstä.

– Minulle sanottiin, ettei kukaan pelaaja saa sitä pelinumeroa ennen kuin palaan Birminghamiin. Olin hämilläni ja kysyin, olivatko he tosissaan. Pelasin hyvän kauden, mutta ei se ollut mitenkään uskomattoman loistava vuosi. Katsoin ympärilleni ja mietin, onko tuollainen edes mahdollista. Mutta ymmärrän kuitenkin seuran päätöksen. Siirtoni pelasti seuran, sillä he olivat vaikeassa tilanteessa.