Rob Edwards oli ylpeä Lutonin taistelusta sunnuntaina Liverpoolia vastaan. Edwardsin johtamat sarjanousijat olivat lähellä jättiyllätystä Valioliigan suurseuraa vastaan, mutta joutuivat tyytymään 1-1-tasatulokseen.

Liverpoolin Luis Díazin puskema tasoitus syntyi lisäajan viidennellä minuutilla.

– Tunnen ylpeyttä ja kaksijakoisia tuntemuksia. Kun johdat, haluat pitää sen loppuun asti tässä vaiheessa peliä. Olen kuitenkin ylpeä koko seuran tämän illan esityksestä, Luton-luotsi Edwards kehui omiaan Sky Sportsille.

– Me haastoimme huippujoukkueen loppuun saakka ja voimme ottaa siitä runsaasti itseluottamusta mukaamme. He painostivat ja laittoivat kaiken meitä vastaan. Jätkiä oli polvillaan ja he tekivät töitä kovaa 90 minuutin ajan. Sitä tiesi, että Liverpool saisi sen paikan, mutta sitä vain toivoi sen kyydin kestävän loppuun. En voi kuitenkaan syyttää pelaajiani.

Valioliigassa seurahistoriansa ensimmäistä kautta pelaava Luton on sarjataulukossa sijalla 17 tasapisteissä viimeisen putoajan Bournemouthin kanssa. Edwards myöntää, että pisteitä tarvitaan vielä paljon lisää.

– Meidän täytyy vastata kriitikoille nappaamalla pisteitä. Voimme saada tästä asiat rullaamaan radalle. Me olemme edelleen oppimassa ja kasvamassa. Haluamme tulla paremmiksi.

– Me ansaitsemme olla tässä sarjassa. Olemme taistelleet kovaa noustaksemme syvyyksistä tähän asemaan, emmekä halua luovuttaa sitä. Me tiedämme tämän olevan suuri tehtävä. Kohtaamme jättiläisiä, mutta nautimme siitä ja haluamme myös kilpailla heidän kanssaan.