Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles on pettynyt siihen, että Arsenalin kippari Jorginho ei kätellyt häntä joukkueiden sarjaottelun jälkeen.

Harakat voitti Tykkimiehet lauantaina 1-0 tunteita herättäneessä ottelussa. Kumminkin puolin nähtiin pari kovaa rikettä ja Newcastlen voittomaali on synnyttänyt runsaasti keskustelua pelin jälkeen.

Arsenalin Mikel Arteta kutsui tuomariston toimintaa ”häpeälliseksi” ja lontoolaisseura tuki managerinsa kommentteja omalla lausunnollaan.

Lascellesin mielestä joukkueiden on kunnioitettava toisiaan loppuvihellyksen jälkeen, vaikka kentällä olisi tapahtunut mitä tahansa.

– Olen vain niin iloinen, että voitimme heidät. Heidän kapteeninsa Jorginho ei halunnut kätellä minua pelin jälkeen, sanoi Lascelles Daily Mirrorin mukaan.

– Olin raivona, se ei käy. En koskaan kieltäytyisi kättelemästä vastustajan kapteenia, en missään nimessä. Voit riidellä kentällä niin paljon kuin haluat, mutta lopussa kätellään, se on osa tätä lajia.

– Minulle on tärkeää, että mitä tahansa kentällä tapahtuukin – tönimistä tai mitä tahansa – osoitat urheiluhenkeä ja kättelet sen jälkeen. Hän ei tehnyt niin, joten olen niin iloinen, että voitimme heidät.

– Monet heistä kävelivät sisään, mutta menin hänen luokseen kätelläkseni häntä, mutta hän ei halunnut – ja hän on heidän kapteeninsa! Pelissä sattui paljon, mutta sellaista jalkapallo on, ja me hoidimme sen hyvin ja pysyimme rauhallisina.

Osaltaan Jorginhon päätöstä selittänee se, että hän oli itse yhden rajun rikkeen kohteena. Avausjakson loppuhetkillä Newcastlen Bruno Guimarães selvisi ilman seuraamuksia, kun hän osui kyynärpäällään Jorginhon takaraivoon.

Jorginho toimi lauantaina Arsenalin kapteenina, koska joukkueen virallinen kippari Martin Ødegaard oli sivussa ottelusta.

Men in Blazers

@MenInBlazers
Bruno Kovačić

Linkki twiittiin.