Gary Neville uskoo Tottenhamin Cristian Romeron ansainneen ulosajonsa maanantain 1-4-derbytappiossa kotona Chelseaa vastaan. Spursin argentiinalaispuolustaja sai suoran punaisen kortin taklattuaan vaarallisesti Enzo Fernándezia.

Romero oli jo ollut lähellä punaista korttia edellisessä tilanteessa potkaistuaan Levi Colwillia. VAR ei kuitenkaan tuosta rikkeestä vielä ulosajoa myöntänyt.

Sky Sportsin asiantuntija Neville uskoo Romeron rikkoneen tietoisesti.

– Hänen ei tarvitse iskeä nappejaan Fernándezin reisille. Hän olisi voinut lentää ulos jo aiemmin. Minulta ei löydy mitään sympatiaa hänelle. Hän tekee villejä taklauksia. Hän on intohimoa ja kiihkoa täynnä, mutta ymmärtää mitä tekee, Neville arvioi Romeron ulosajoa.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Se oli melkoinen sillisalaatti se.🐟🥗

Maali ➡️ Paitsio ➡️ VAR ➡️ Punainen ➡️ Pilkku ➡️Maali

#Valioliiga

Romeron lisäks Tottenhamin puolustajista myös Destiny Udogie ajettiin myöhemmin toisella puoliajalla ulos toisella varoituksella. Italialainen taklasi molemmissa rikkeissään holtittomasti Raheem Sterlingiä.

–Tuo on vain typerää. Hän tietää, että hänellä on varoitus allaan, Neville arvosteli.

Neville oli jo avauspuoliskolla ihmetellyt Udogien pysymistä kentällä puolustajan jyrättyä Sterlingin ensimmäistä kertaa.

– Hän on onnekas poika koska tuo taklaus on maailmanlaajuisesti vihattu. Hän olisi voinut katkaista Sterlingin jalan jos pelaaja ei olisi vetänyt sitä pois, Neville kritisoi tauolla.

LUE MYÖS!