Pierre-Emile Højbjerg on jäänyt pienelle vastuulle Tottenhamissa.

Højbjerg ei ole onnistunut murtautumaan Ange Postecogloun suunnitelmiin. Keskikenttäpelaaja on päässyt vain kertaalleen avauskokoonpanoon Valioliigassa.

Højbjerg halusi jättää Tottenhamin kesällä. Atlético oli pitkään pelaajan kintereillä, mutta ei lopulta päässyt Tottenhamin kanssa sopuun siirrosta.

Telegraphin saamien tietojen mukaan Juventus on kiinnostunut hankkimaan Højbjergin tammikuussa. Juventus tarvitsee uuden keskikenttäpelaajan, sillä Nicolò Fagioli on pelikiellossa toukokuulle saakka vedonlyöntivyyhdin seurauksena. Paul Pogba on sen sijaan pelikiellossa dopingkäryn vuoksi.

Gianluca Di Marzion mukaan Tottenham on asettanut Højbjergille noin 30 miljoonan euron hintalapun. Hintalapun suuruus tekee Juventus-siirrosta epätodennäköisen, sillä Juventus ei ole suinkaan valmis maksamaan tanskalaisesta niin suurta korvausta.

Italialaismedian mukaan Juventus lähetti seurajohtoaan ja tarkkailijoitaan Lontooseen seuraamaan Højbjergin peliesityksiä maanantaina, kun Tottenham kohtasi Chelsean Valioliigassa.