Newcastlen loukkaantumiskriisille ei näy loppua. Telegraphin mukaan hyökkääjä Callum Wilsonia odottaa ainakin kuuden viikon tauko tositoimista ja toppari Sven Botmania saadaan odottaa kentille vielä pidempään.

Wilson, 31, kärsii takareisivammasta ja Botman, 23, polvivammasta, joka on pitänyt hänet sivussa jo syyskuusta saakka.

Newcastlessa pelätään, että Botman joutuu leikkaukseen polvensa takia. Hollantilaistopparia on yritetty hoitaa levolla ja maltillisilla korjaustoimenpiteillä, mutta tilanne ei ole juurikaan kehittynyt.

Mitä pidempään nykytilanne jatkuu, sitä todennäköisemmin Botmanin jalka operoidaan. Leikkauspöydälle joutuminen tietäisi paluuta pelikentille aikaisintaan helmikuussa.

Vaikka leikkausta ei tehtäisi, Newcastle ei aio hoputtaa häntä tositoimiin liian aikaisin, sillä Botmanin vamma voisi kehittyä vielä huonompaan suuntaan.

Wilsonin ja Botmanin lisäksi Newcastlen sairastuvalla ovat Alexander Isak, Miguel Almirón, Sean Longstaff, Harvey Barnes, Elliot Anderson, Dan Burn, Jacob Murphy ja Matt Targett.

Isakin ja Almíronin odotetaan olevan pelikunnossa maajoukkuetauon jälkeen, mahdollisesti myös Longstaffin.

Barnes on sivussa vielä noin kuukauden ja Anderson saattaa palata tositoimiin ennen vuoden vaihtumista, mutta Burn, Murphy ja Targett jatkavat sairastuvalla arvioidusti tammikuun puoliväliin saakka.

Linkki twiittiin.