West Hamin puolustaja Vladimír Coufal on lähetetty Tšekin maajoukkueesta kotiin.

Paikallisen median mukaan Coufal, 31, ja kaksi muuta pelaajaa rikkoivat sääntöjä, kun he kävivät lauantai-iltana yökerhossa Olomoucissa kesken maajoukkuekomennuksen.

Kolmikosta on liikkunut sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, joista paljastuu, että he olivat yökerhossa ja myöhään liikkeellä.

– Kolme pelaajaa rikkoi perusteellisesti maajoukkueen sisäisiä sääntöjä lauantai-iltana. Jakub Brabec, Vladimir Coufal ja Jan Kuchta ovat poistuneet maajoukkuekomennukselta välittömästi joukkueenjohdon päätöksellä, kertoi maajoukkue tiedotteessaan.

Kaikki kolme pelasivat perjantaina avauskokoonpanossa, kun Tšekki päätyi Puolan vieraana 1-1-tasapeliin EM-karsinnoissa.

Maanantaina Tšekki isännöi Moldovaa viimeisessä karsintapelissään, jossa kummallakin on isot panokset. Moldova tarvitsee kisapaikkaan voiton Tšekistä, jolle riittää myös tasapeli. Tšekki on joka tapauksessa mukana maaliskuussa pelattavassa EM-jatkokarsinnassa, jos se ei lunasta kisapaikkaa jo maanantaina.

Neljättä kauttaan West Hamia edustava Coufal on esiintynyt Tšekin A-maajoukkueessa 40 kertaa ja kantanut yhdessä ottelussa myös kapteeninnauhaa.

West Ham (C)entral 🏆

@WestHam_Central
Vladimir Coufal has been sent home from the Czech Republic national team.

Players were supposed to regenerate and prepare for the final group game.

Less than 48 hours before the crucial match with Moldova, Coufal and two others went to a disco until the early hours.

– Sport CZ

Linkki twiittiin.