Brentfordin hyökkääjä Kevin Schade on antanut potkut agentilleen Maik Barthelille, joka esitti halventavia kommentteja Union Berlinin nimitettyä Marie-Louise Etan väliaikaiseen valmennusryhmäänsä.

Union Berlin antoi aiemmin tässä kuussa kenkää päävalmentajalleen Urs Fischerille ja antoi joukkueen väliaikaisen vetovastuun U19-joukkueen valmentajalle Marco Grotelle.

Eta nousi Groten mukana edustusjoukkueen valmennuryhmään, ja hänestä on määrä tulla ensimmäinen naisvalmentaja miesten Bundesliigassa, kun Union isännöi lauantaina Augsburgia.

Barthel on jalkapallon agentuuriliike Eurosportsmanagementin toimitusjohtaja ja Barcelonan hyökkääjän Robert Lewandowskin entinen edustaja. Hän reagoi Union Berlinin uuteen valmennusjohtoon sosiaalisessa mediassa kyseenalaistamalla Etan paikan ryhmässä.

– Apuvalmentajan pitää olla pukuhuoneessa? Älkää tehkö saksalaisesta jalkapallosta naurunalaista. Oli jo tarpeeksi, että joukkueen hierarkia tuhoutui täysin siirtojen myötä, kommentoi Barthel sittemmin poistetussa julkaisussaan, jonka jälkeen hän kirjoitti uuden viestin.

– Minun on muotoiltava se uudelleen. Se, että teet apuvalmentajasta ongelman, ei auta Unionia laittamaan tuhoutunutta joukkueen hierarkiaa takaisin kuntoon.

Schade, 21, sanoi Saksan Skylle, että Barthelin näkemykset eivät olleet yhteensopivia hänen omiensa kanssa, ja hän päätti lopettaa heidän yhteistyönsä.

– En missään nimessä jaa hänen asenteitaan ja näkemyksiään enkä voi hyväksyä niitä sellaisina kuin ne ovat. Edustan avoimuutta, tasa-arvoa ja monimuotoisuutta. Ja sellaisena haluan tuntea olevani edustettuna.

Linkki twiittiin.