Stoken entinen kapteeni Ryan Shawcross sanoo olevansa sujut sen kanssa, että Arsenalin ex-pelaaja Aaron Ramsey ei halunnut antaa hänelle mahdollisuutta pyytää anteeksi.

Shawcross, 36, sai suoran punaisen kortin vuonna 2010 Stoken ja Arsenalin ottelussa hänen taklattua törkeästi Ramseya, 32, joka loukkasi jalkansa vakavasti.

Ramseyn sääri- ja pohjeluu murtuivat taklauksessa, ja häntä odotti yhdeksän kuukauden kuntoutusjakso. Pitkän tauon jälkeen vuorossa oli vielä kaksi lainapestiä ennen kuin hänen pelituntumansa riitti Arsenalin otteluihin.

Stoken kannattajat buuasivat myöhemmissä otteluissa Ramseylle, koska hän tiettävästi kieltäytyi hyväksymästä Shawcrossin anteeksipyyntöä. Stoken entinen kippari kertoi FourFourTwon haastattelussa, että hän ymmärsi Ramseyn reaktion.

– Ainoa asia, johon se todella vaikutti, oli julkinen persoonani.

– Minä en ollut se, joka oli saanut hirvittävän vamman, joten kenenkään ei pitäisi sääliä minua, mutta ihmiset haluavat maalata muita tietyllä tavalla ja esittää minut pahiksena.

– Se on jalkapalloa, eikä iltapäivälehtien narratiivia voi valita. Otin Aaroniin yhteyttä pari kertaa, mutta hän ei halunnut puhua kanssani, eikä minulla ollut mitään ongelmaa sen kanssa.

Voit katsoa videon taklauksesta tästä linkistä. Huom. YouTube on asettanut videolle ikärajan.