Englannin Mestaruussarjassa pelatun Birmingham Cityn ja Sheffield Wednesdayn välisen ottelun erotuomari Rebecca Welch joutui naisvihamielisten huutojen kohteeksi lauantaina.

Poliisi on kertonut pidättäneensä kaksi 17-vuotiasta miestä tapauksen johdosta.

– Poliisimme kuulivat tuomarille suunnatut huudot ja toimivat nopeasti pidättääkseen nämä kaksi 17-vuotiasta miestä. He ovat tällä hetkellä pidätettyinä epäiltynä järjestysrikkomuksesta, kun suoritamme lisätutkimuksia, West Midlandsin poliisi tiedotti.

– Emme suvaitse minkäänlaista vihaa, ja on tärkeää, että viharikoksista ilmoitetaan meille.

Ottelussa Wayne Rooney otti ensimmäisen voittonsa Birminghamin managerina, kun Mestaruussarjan sarjajumbo Wednesday kaatui kotikentällä 2-1-lukemin.

Voittoa varjostivat kuitenkin Welchiä kohtaan kuullut huutelut, joita edes ottelua edeltänyt huomautus sopivasta ja sopimattomasta käytöksestä ei onnistunut hiljentämään.

Birmingham City FC

@BCFC
❗️ Ahead of #BIRSHW, Birmingham City would like to remind supporters of what is considered unacceptable behaviour towards match officials.

Welch teki tammikuussa historiaa, kun hänestä tuli ensimmäinen nainen Mestaruussarjan-ottelun erotuomarina, kun hän otti vastuun Birmingham Cityn ja Prestonin välisestä ottelusta.