Napolin nigerialaishyökkääjä Victor Osimhen on Chelsean ykköskohde tammikuun siirtoikkunassa, kertoo The Telegraph.

24-vuotias maalitykki on lähteen mukaan avoin siirtymään Stamford Bridgelle, mutta ei suinkaan irtoaisi halvalla. Napoli ei aio luopua Osimhenista alle 100 miljoonalla punnalla, etenkään keskellä kautta.

LUE MYÖS: Ulosajettu Chelsea-kapteeni pyysi anteeksi virhettään – ”Otan vastuun”

Mammuttimainen hintalappu voi tehdä kaupasta vaikean toteuttaa. Mauricio Pochettino haluaa kuitenkin uuden pitkäaikaisen keskushyökkääjän, ja Osimhen, joka on loistanut Serie A:ssa viimeiset kolme vuotta, on hänen kohdelistansa kärjessä.

Chelsealla on tiettävästi vahva yhteys Osimheniin entisen keskuspuolustajansa Kalidou Koulibalyn kautta. Koulibaly ja Osimhen ovat edelleen läheisiä pelattuaan yhdessä Napolissa.

Osimhen, joka siirtyi noin 70 miljoonalla punnalla Napoliin kolme vuotta sitten, on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia yhdeksään Serie A:n otteluun. Viime kaudella hän johdatti joukkueensa Italian mestaruuteen paukuttamalla 26 täysosumaa 32 otteluun.