Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Donny van de Beek sanoo, että hyvä liksa ei lämmitä häntä vaihtopenkillä.

Van de Beek, 26, on pelannut tällä kaudella vain 21 minuuttia tullen kahdessa ottelussa vaihdosta kentälle. Valioliigassa hollantilaispelaaja on jätetty tyystin kokoonpanon ulkopuolelle kahdeksan kertaa.

Ajaxissa mainetta niittänyt van de Beek siirtyi kesällä 2020 Amsterdamin suurseurasta Manchester Unitediin lähes 40 miljoonalla eurolla, mutta hänen aikansa Englannissa on ollut pettymys.

Van de Beek ei ole missään vaiheessa onnistunut nousemaan isoon rooliin Old Traffordilla, ja kevään 2022 hän vietti lainalla Evertonissa.

AS:n haastattelussa van de Beek kertoi, että hän oli kesällä lähellä siirtoa Real Sociedadiin, mutta diili kaatui viime hetkellä.

– Tulee aika, jolloin on tehtävä päätös. Minun on päästävä pelaamaan pian. Jos se ei ole mahdollista Unitedissa, niin sitten menen toiseen seuraan.

– Mielestäni tämä on tervettä kunnianhimoa. Tienaan hyvin Unitedissa, mutta raha ei ole koskaan ollut motivaationi.

– Olin lähellä siirtyä Real Sociedadiin, seurojen välinen kauppa kaatui viime hetkellä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔴 Van de Beek, set to leave Man United in January.

“I need to play on regular basis… if not ar Man United, it will be at another club. It’s a healthy ambition. I'm absolutely crazy about football. I make a good living at Man United, but money has never been my motivation”.

Linkki twiittiin.