Manchester United pelasi keskiviikkona Galatasarayn vieraana 3-3-tasapelin Mestarien liigassa.

Peliä oli takana kymmenen minuuttia, kun United siirtyi johtoon. Pallo pelattiin muutamalla siirrolla Alejandro Garnacholle, joka pääsi lataamaan avopaikasta etuylänurkkaan.

United hiljensi mylvineen kotiyleisön 18. minuutilla, kun Bruno Fernandes tuplasi vieraiden johdon upealla kaukolaakilla.

Galatasaray kavensi vajaan puolen tunnin kohdalta vapaapotkusta. Pari kotijoukkueen pelaajaa meni seisomaan Unitedin muuriin ja väisti juuri oikealla hetkellä, kun Hakim Ziyech täräytti pallon sisään.

Myös Mauro Icardi heilutti avausjaksolla verkkoa Galatasaraylle, mutta osuma hylättiin todella niukan paitsion takia.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

ESPN FC

@ESPNFC
Mauro Icardi was THIS CLOSE to tying the game for Galatasaray 😮

Fine margins 😅

Toista jaksoa oli takana kymmenen minuuttia, kun United osui kolmannen kerran. Manchesterilaiset etenivät muutamalla syötöllä nopeasti vastustajan päätyyn, ja lopuksi Scott McTominay ohjasi Aaron Wan-Bissakan syötön sisään.

Reilun tunnin kohdalla Galataray kavensi taas vapaapotkusta, mutta toisesta osumastaan se sai kiittää Unitedin maalivahtia André Onanaa. Ziyechin vapaapotku näytti leijailevan suoraan kohti kamerunilaisvahtia, mutta Onana haparoi pallon omaan verkkoonsa.

Kesällä Internazionalesta hankittu Onana sai kauden ensimmäisinä viikkoina runsaasti kritiikkiä heikoista suorituksistaan, mutta hän oli esiintynyt ennen keskiviikkoa varsin positiivisesti edellisissä peleissään.

Unitedin painajainen jatkui kymmenen minuuttia myöhemmin. Ziyech ujutti tarkan syötön Kerem Aktürkoglulle, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja latasi voimakkaan kudin etuylänurkkaan.

Manchester United jatkaa tuloksen myötä lohkossaan viimeisenä. Keskiviikkona pelataan vielä lohkovoittaja Bayern Münchenin ja FC Kööpenhaminan ottelu, mutta toisen jatkopaikan kohtalo ratkeaa vasta lohkovaiheen päätöspäivänä.

Viimeisessä lohkopelissään United isännöi Bayernia 12. joulukuuta.

ESPN UK

@ESPNUK
Onana has now conceded the most goals in the Champions League this season (14) 👀

Linkki twiittiin.