Arsenal hurjasteli Mestarien liigassa murskavoittoon keskiviikkoiltana Lensiä vastaan. Ranskalaisvieras jäi Lontoossa jyrän alle rajuin 6-0-lukemin.

Arsenal varmisti ylivoimasella esityksellään B-lohkon voiton ja paikkansa pudotuspeleissä.

Arsenal avasi hanansa jo 13. minuutilla. Gabriel Jesus pudotti päällään pallon maalinedustalle Kai Havertzille, joka viimeisteli kotijoukkueen 1-0-johtoon lähietäisyydeltä.

Etumatka kasvoi vain kuusi minuuttia myöhemmin, kun Bukayo Saka törkkäsi kahden puolustajan välistä pelivälineen Gabriel Jesusille. Brasilialaishyökkääjä haki tilan maltilla ja sijoitti pallon maaliin.

Pian tämän jälkeen seurasi lisää Tykkimiesten osumia. Ensin Brice Samba torjui pallon eteensä suoraan Bukayo Sakalle, joka niittasi irtopallosta kolmannen maalin isännille. Vielä ennen ensimmäisen puolituntisen täyttymistä Gabriel Martinelli naulasi lukemiksi 4-0 leikattuaan boksin sisään vasemmalta laidalta.

Vielä ennen taukoa Martin Ødegaard kaunisteli lukemia komealla volleylla Takehiro Tomiyashun keskitykseen.

Arsenal onnistui vielä toisella puoliskolla kerran maalinteossa. Jorginho viimeisteli loppulukemat rangaistuspotkusta viisi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Arsenal johtaa viiden kierroksen jälkeen B-lohkoa neljän pisteen erolla PSV Eindhoveniin. Viimeisessä ottelussa PSV:tä vastaan ei ole lontoolaisille pelillistä panosta.