Aston Villa voitti puolalaisen Legia Varsovan Euroopan Konferenssiliigassa 2–1-lukemin torstai-iltana. Samalla se varmisti paikkansa kilpailun pudotuspelivaiheessa.

Birminghamilaisseuran maaleista vastasivat Moussa Diaby ja Alex Moreno.

Suurta saavutusta varjosti kuitenkin ottelua edeltänyt mellakka, jossa ainakin kolme poliisia loukkaantui.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Sky Sports News

@SkySportsNews
West Midlands Police have confirmed 'three officers have been injured amid disorder with Legia Warsaw fans outside Villa Park. They say they cannot let them in the ground and told the public to avoid Witton Lane'.

West Midlandsin poliisin mukaan puolalaisseuran kannattajat heittivät poliiseja esineillä, jonka jälkeen heitä ei enää päästetty sisään stadionille.

Aston Villa vahvisti puoliajalla, ettei vierasfaneja voitu päästää otteluun poliisin kehotuksesta sen jälkeen, kun vieraskannattajat olivat aiheuttaneet stadionin ulkopuolella laajamittaisia levottomuuksia.

Aiemmin Legia oli osoittanut julkisesti turhautumisensa Villan päätökseen rajoittaa vierasfanien lippujen määrää.

Aston Villa kertoi, että vieraslippujen määrää vähennettiin turvallisuusviranomaisten neuvojen perusteella sen jälkeen, kun hollantilaiset poliisit loukkaantuivat Legian ja AZ Alkmaarin välisen ottelun aikana viime kuussa tapahtuneissa levottomuuksissa.

Silminnäkijät kertoivat X:ssä (entinen Twitter) nähneensä, että useita ihmisiä oli pidätetty stadionin ulkopuolella, ja että Villa Parkin alueita oli vahingoitettu erilaisilla esineillä.

X:ssä julkaistiin myös video, jossa esineitä lensi myös yli katsomon laitojen.

Lähde: BBC