Manchester Unitedin entinen huippulupaus Ravel Morrison on tuomittu petoksesta. Keskikenttäpelaaja käytti kuolleen henkilön pysäköintilappua autonsa parkkeeraamisessa, kertoo Daily Mail.

Morrisonin, 30, käyttämä Blue badge -pysäköintilappu on tarkoitettu liikuntarajoitteisille. Manchester Unitedin vanha akatemiatähti myönsi syyllisyytensä Iso-Britannian alemmassa tuomioistuimessa. Hän sai myös 1000 punnan sakot rikkeestään.

Morrison väärin parkkeeraama Audi A3 löydettiin Deansgaten tieltä Manchesterista aiemmin tänä vuonna. Hän oli Daily Mailin mukaan ostanut pysäköintilapun tuntemattomalta henkilöltä Old Traffordilla 50 punnalla.

Blue badge myönnetään vain kehitysvammaisille tai liikuntarajoitteisille henkilöille. Morrison määrättiin maksamaan myös korvauksia kokonaisuudessaan 908 punnan verran.

Morrison oli Manchester Unitedin akatemiassa ikäluokkansa huippuja, mutta ei koskaan murtautunut seuran edustusryhmään. Keskikenttäpelaaja on edustanut Englannin kentillä West Hamia, Derby Countya ja Sheffield Unitedia.

Morrison pelaa tällä hetkellä Yhdysvalloissa MLS:ssä DC Unitedia.

LUE MYÖS!