Sheffield Unitedin odotetaan antavan kenkää managerilleen Paul Heckingbottomille, kertoo Athletic.

Heckingbottomin, 46, viimeiseksi otteluksi on jäämässä viime viikonlopun 0-5-tappio toiselle sarjanousijalle Burnleylle.

Blades ei ole kirjoitushetkellä tiedottanut Heckingbottomin potkuista, mutta Athleticin mukaan hänen on määrä saada kenkää vielä maanantaina.

Sheffield United on Valioliigassa vihoviimeisenä voitettuaan 14 ottelustaan vain yhden. Se on päästänyt eniten (39) ja tehnyt vähiten maaleja (11) kaikista sarjan joukkueista.

Bladesilla on vähemmän pisteitä kuin kauden 2007-08 Derbylla, Valioliiga-historian huonoimmalla joukkueella, oli tässä vaiheessa kautta.

Heckingbottomista on tulossa tämän kauden ensimmäinen manageri, joka saa kenkää Valioliigassa. Viime kaudella Scott Parker pistettiin pihalle Bournemouthista jo neljän pelin jälkeen.

Seurassa useamman vuoden valmentanut Heckingbottom nostettiin Sheffield Unitedin ykkösmiehistön vetovastuuseen marraskuussa 2021 neljän ja puolen vuoden sopimuksella.

– Tiedän tekeväni kovaa töitä kaikkien eteen tässä seurassa, eikä se tule muuttumaan. Valmennusryhmäni tekee samoin, ja me tulemme antamaan kaikkemme sillä materiaalilla, joka meillä on. Kun minulta kysyttiin tästä [tulevaisuudestani] ensimmäistä kertaa monta kuukautta sitten… Te kysytte väärätte henkilöltä, sanoi Heckingbottom lauantain murskatappion jälkeen.

David Ornstein

@David_Ornstein
🚨 Sheffield United set to sack Paul Heckingbottom today. 46yo led #SUFC to Premier League despite transfer embargo + collapsed takeover but key player exits & 1 win in 14 leaves them bottom of table. Club expected to confirm in due course @TheAthleticFC ⬇️theathletic.com/4894609/2023/1…
theathletic.com

Sheffield United sack Heckingbottom

Sheffield United have sacked manager Paul Heckingbottom following their 5-0 defeat against Burnley on Saturday. That result saw United drop below Burnley and Everton to 20th in the Premier League,...

Linkki twiittiin.