Jürgen Klopp toivoo Alexis Mac Allisterin kuntoutuvan nopeasti Liverpoolin vahvuuteen. Argentiinan maajoukkuepelaaja loukkaantui keskiviikon vierasottelussa Sheffield Unitedia vastaan.

Mac Allister, 24, loukkasi polvensa ottelun avauspuoliskolla taklauksen jälkeen. Hän jatkoi ottelua vasen polvi paikattuna, kunnes hänet otettiin vaihtoon tunnin kohdalla.

– Se oli sääli Maccan kohdalla. Hän astui polvensa päälle ja siitä tuli viilto. Me paikkasimme avohaavan. Se oli kivuliasta, mutta hän pystyi pelaamaan, Klopp kommentoi Mac Allisterin loukkaantumista.

– Laitoimme tikit, mutta sitten siitä oli tiukka ja hän ei voinut liikkua kunnolla. Nyt meidän täytyy katsoa, kuinka pitkään hän on poissa.

Mac Allister siirtyi Liverpooliin kesän siirtoikkunassa Brightonista. Keskikenttäpelaaja on avannut 14 seuran 15 Valioliiga-ottelusta.

Liverpool sai jo aiemmin tällä viikolla synkkiä uutisia Joel Matipin kauden päätyttyä polvivammaan. Myös Alisson Becker, Andrew Robertson ja Diogo Jota ovat sivussa joukkueen vahvuudesta.

LUE MYÖS!