Nottingham Forestin manageri Steve Cooper sanoo, että hän oli ”nolostunut”, kun kannattajat lauloivat hänen nimeään murskatappiosta huolimatta.

Forest kärsi keskiviikkona Fulhamin vieraana 0-5-tappion, yhden Cooperin aikakauden heikoimmista tuloksista.

Nottingham Forestin omistaja Evangelos Marinakis lähti Sky Sportsin mukaan stadionilta 20 minuuttia ennen pelin loppua, ja huhujen mukaan hän kaavailee potkuja Cooperille.

Forestin vieraskannattajat osoittivat kuitenkin kovaäänisesti tukeaan Cooperille vielä pelin jälkeenkin. Walesilaisvalmentaja sanoi, että hän ei ansainnut moista kohtelua.

– Se oli nolostuttavaa. En ansaitse sitä. Olen hyvin kiitollinen, se on ainutlaatuista, tiedän sen. Mutta toivon vain, että se ei olisi niin, koska se, mitä he osoittivat ulospäin, on vastakohta sille, mitä he tuntevat sisäisesti, sanoi Cooper Athleticin mukaan.

– Minun on hyväksyttävä kaikki kritiikki, jota tulee kannattajiltamme, teiltä (tiedotusvälineiltä) ja laajemmaltikin pelistä. Otan siitä vastuun. Älkää kirjoittako mitään muuta kuin sitä. Se on minun syytäni. Otan vastuun siitä. Minua nolotti, koska en ansainnut sitä (katsomon äänekästä tukea).

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Dom Manning

@dommanning
Found this thrown on a bush in someone’s front garden just outside Craven Cottage… someone clearly left in a strop… 😂

Pelin jälkeen Cooper käski pelaajansa kiittämään vieraskannattajia ja johti itse joukkonsa fanien eteen, odottaen vihamielisempää vastaanottoa.

– Halusin varmistaa, että menemme kannattajien eteen ottamaan vastaan kaiken, mitä oli tulossa. Ja sen pitäisi olla minä ensin.

– Halusin vain pyytää heiltä anteeksi, tunnustaa, että olimme pettäneet heidät.

Cooperilta kysyttiin, uskooko hän olevansa oikea valmentaja kääntämään joukkueen kurssin.

– Tietenkin uskon. Minulta on kysytty vastaavanlaisia kysymyksiä, ja niitä kuuluukin kysyä meidän tilanteessamme, mutta rehellisesti sanottuna se on viimeinen asia, jota mietin.

– Ajattelen sitä, mikä on oikein seuralle ja meidän tulosputkeamme. En ole huolissani maineestani tai siitä, mitä se voi merkitä minulle, vaan ajattelen aina sitä, mitä se merkitsee seuralle, koska olen niin kiintynyt siihen. Ja mielestäni sinun pitäisi tuntea niin, kun olet vastuussa seuran, ja erityisesti tämän seuran, jalkapallopuolesta.

Nottingham Forest on 15 kierroksen jälkeen Valioliigassa 16. sijalla, kuuden pisteen päässä putoamisviivasta.

Alan Merryweather

@AGKM59
At 3.0 down, our fans still know who we wanted.
#NFFC

Linkki twiittiin.