Tottenhamin päävalmentaja Ange Postecoglou sanoo, että hänen apulaisensa Chris Davies ei ole vielä päättänyt, haluaako hän siirtyä Mestaruussarjaan Swansean käskyttäjäksi.

Davies, 38, on BBC:n mukaan ykkösehdokas Michael Duffin korvaajaksi Swansean peräsimeen, mutta Spurs hylkäsi walesilaisseuran pyynnön lähestyä häntä.

Hän työskenteli Swanseassa jo vuosina 2010-2012 Brendan Rodgersin apuvalmentajana ja seurasi tätä myöhemmin Liverpooliin, Celticiin ja Leicesteriin. Tottenhamiin Davies siirtyi Postecogloun nimityksen yhteydessä.

– Se on hänen päätöksensä siltä osalta, mitä hän haluaa tehdä. Seura tekee tietysti päätöksen siitä eteenpäin, kommentoi Postecoglou.

– Hän on erinomainen yksilö; hän on tehnyt hienoa työtä kanssamme ja hienoa työtä aiemmin. Minusta ei ole yllättävää, että Swansea tai muut seurat tarkkailevat häntä.

– Rehellisesti sanottuna se on sitä, mitä halutaan. Hyviä ihmisiä halutaan, ja kun sinulla on hyviä ihmisiä, he herättävät huomiota.

BBC Sport Wales

@BBCSportWales
Tottenham manager Ange Postecoglou says his assistant Chris Davies has yet to decide whether or not he will become Swansea City's new head coach ⚽

#BBCFootball

Linkki twiittiin.