Wolverhampton on hyllyttänyt puolustajansa Jonny Otton edustusjoukkueen tominnasta tammikuun loppuun saakka.

Hyllytyksen taustalla on ”harjoituksissa sattunut välikohtaus”, joka tapahtui viime viikolla. Espanjalaispuolustaja on ollut rangaistuksensa takia sivussa Wolvesin kahdesta edellisestä ottelusta.

Jonny, 29, ei harjoittele tällä hetkellä ollenkaan Wolvesin ykkösmiehistön kanssa. Hän on pyytänyt välikohtausta anteeksi, mutta saa treenata edustusjoukkueen kanssa seuraavan kerran vasta parin kuukauden kuluttua.

– Kuten ihmiset ovat saaneet tietää, Jonnyn kanssa sattui viime viikolla välikohtaus. Olen sen jälkeen istunut hänen kanssaan alas, hän on pyytänyt anteeksi ja olemme hahmotelleet, miten jatkossa toimitaan, kommentoi Wolvesin urheilutoimenjohtaja Matt Hobbs.

– Keskustelimme ja sovimme, että hän ei kuulu ykkösjoukkueen ryhmään ainakaan tammikuun loppuun asti .

– Hän harjoittelee edelleen seurassa, ja jos hän haluaa, hän voi pelata alle 21-vuotiaiden joukkueessa pitääkseen pelikuntoaan yllä. Hänet tuntien uskon, että hän todennäköisesti tekee niin.

– Hän on ollut suuri palvelija tälle seuralle. Yksi tapaus ei määrittele sitä roolia, joka hänellä on ollut menestyksekkäinä aikoina, eikä sitä, millainen mies hän on joka päivä paikan päällä.

Jonnyn odotettiin siirtyvän Wolvesista pois viime kesänä, mutta hänelle ei löytynyt uutta seuraa ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Espanjalaispuolustaja on esiintynyt tällä kaudella vain kolmessa ottelussa, ja hänen sopimuksensa päättyy kesällä 2025.

Wolves

@Wolves
Sporting director Matt Hobbs confirms the club's position on Jonny, after a decision was made this week.

🗞️👇

Linkki twiittiin.