Chelsea on valmis luopumaan tammikuussa useasta pelaajasta rahoittaakseen omia hankintojaan, kertoo ESPN.

Lontoolaisten päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoi edellisen ottelun jälkeen, että hänen joukkueestaan ”puuttuu jotain”, ja lisäsi, että Chelsean on mahdollisesti tehtävä liikkeitä talven siirtoikkunassa.

Potentiaalisten lähtijöiden joukossa ovat ainakin puolustajat Trevoh Chalobah ja Ian Maatsen sekä laitahyökkääjä Noni Madueke.

Chalobah, 24, oli kesällä lähellä siirtoa Bayern Müncheniin, eikä hän ole pelannut loukkaantumisten takia vielä peliäkään tällä kaudella.

Myös Maatsen, 21, pyöri kesällä siirtohuhuissa, mutta hän jäi Chelseaan, jossa vastuuta on tullut säästeliäästi. Ainakin Borussia Dortmund on kiinnostunut hollantilaispakista.

Madueke, 21, siirtyi Chelseaan vasta viime tammikuussa ja solmi yli seitsemän vuoden sopimuksen. Hän on kuitenkin pudonnut pieneen rooliin Pochettinon alaisuudessa, joten hän saattaa lähteä lainalle.

Myös hyökkääjä Armando Broja on mahdollisesti lähdössä lainalle, mutta hänen tilanteensa riippuu sitä, mitä hankintoja Chelsea saa tehtyä tammikuussa.

Chelsea haluaisi hankkia uuden keskushyökkääjän, topparin ja maalivahdin.

Suosikit uudeksi kärkipelaajaksi ovat Napolin Victor Osimhen ja Brentfordin Ivan Toney, mutta kumpikin olisi todennäköisesti todella kallis hankinta. Yksi vaihtoehto on myös Feyenoordin Santiago Giménez.

Maalivahtiosastolleen Chelsea on tarkkaillut Arsenalin kakkostorjujaksi pudonnutta Aaron Ramsdalea. Tykkimiesten manageri Mikel Arteta on kuitenkin painottanut, että Englannin maajoukkuevahti ei ole lähdössä mihinkään.