Hallitsevan mestarin Manchester Cityn vaikeudet jatkuvat Valioliigassa.

Taivaansiniset olivat lauantaina vahvasti kiinni kotivoitossa Crystal Palacea vastaan, kun tilanne oli vielä reilun tunnin pelin jälkeen 2-0, mutta loppulukemat kirjattiin luvuin 2-2.

Man Cityn maalinteon aloitti 24. minuutilla Jack Grealish, jonka osuma vahvistettiin vasta pitkän VAR-tarkastelun jälkeen. Tilanteessa tarkasteltiin sitä, oliko Grealish paitsiossa vai ei.

Kotijoukkueen 2-0-osumasta vastasi puolestaan nuori ja lupaava Rico Lewis, jolle osuma oli Valioliiga-uran toinen. Myös tätä maalia tarkasteltiin mahdollisen paitsion takia VAR:lta.

Kahden maalin johtoasema mureni kuitenkin toisen puoliajan aikana, kun Crystal Palacen kirin aloitti 76. minuutilla Jean-Philippe Mateta, joka iski pelivälineen sisään nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

2-2-tasoitus nähtiin puolestaan lisäajalla, kun Phil Foden kaatoi Crystal Palacen pelaajan, ja Michael Olise osui varmasti pilkulta.

Tasapelin myötä Man City on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä. Crystal Palace löytyy puolestaan sijalta 15.