Martin Dubravka myöntää yllättyneensä saatuaan mitalin viime kaudella Manchester Unitedin Liigacupin voitosta. Newcastle-vahti vietti Old Traffordilla syksyn ennen paluutaan St. James Parkille tammikuussa.

Dubravka, 34, oli esiintynyt Man Unitedin paidassa kahdella ensimmäisellä kierroksella, joten slovakialainen sai mitalin hävinneen joukkueen pelaajana. Newcastle hävisi helmikuun finaalissa Wembleyllä 0-2-lukemin.

Kyseessä oli yksi Dubravkan uran erikoisimpia hetkiä.

– He toivat minulle sen mitalin. En osannut odottaa sitä, koska en tiennyt antaisivatko he sitä minulle, Dubravka kertoi Daily Mailille.

– Se oli hieman outoa, mutta tarkemmin ajateltuna osa peliä. Minulla on se kotona, mutta ei näytillä. Se on silti mitali, joten arvostan sitä. Se oli erityisolosuhteissa ja outoa, koska halusin Newcastlen voittavan.

Dubravka uskoo, että hän nauttisi cup-voitosta huomattavasti enemmän pitkään edustamansa Newcastlen kanssa. Slovakialaisvahti oli ennen Nick Popen tuloa Burnleysta ykköstorjuja neljän vuoden ajan.

– Se olisi aivan uskomatonta. Katsokaa sitä yleisöä ja stadionia. Se on erityinen paikka pelata, joten olisi mahtavaa voittaa jotain.

Newcastle kohtaa Liigacupin puolivälierässä tiistaina Chelsean.

LUE MYÖS!