Chelsea on ryhtynyt poliisin kanssa yhteistyöhön tunnistaakseen erään kannattajan, joka vei maalituuletuksensa liian pitkälle seuran dramaattisen Carabao Cupin puolivälierävoiton aikana tiistaina.

LUE MYÖS: Chelsea Liigacupin välieriin – Kieran Trippier töpeksi ratkaisuhetkillä

Mykhailo Mudryk teki loppuminuuttien tasoitusosuman, joka sai yhden kannattajan juoksemaan katsomosta kentälle Stamford Bridgellä.

Kannattaja pääsi irti turvamiehen ootteesta ja eteni juhlimaan osumaa Newcastlen maalivahti Martin Dubravkan edessä.

Kannattaja näytti ryntäävän Dubravkan päälle. Hän tönäisi slovakialaisvahtia pilkatessa tätä, mikä sai Chelsean ja poliisin käynnistämään tutkimukset. Pidätyksiä ei tapahtunut heti pelin jälkeen.

LUE MYÖS: Eddie Howe kommentoi Kieran Trippierin kohtalokasta emämunausta: ”Annettuaan meille niin paljon”

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
A fan ran onto the pitch and celebrated in front of Newcastle goalkeeper Martin Dúbravka after Mudryk's late equalizer for Chelsea.

Molemmat managerit tuomitsivat kentälle tunkeutuneen fanin ja toistivat, että pelaajien turvallisuus on asetettava etusijalle otteluiden aikana.

– Olen aina sanonut, että pelaajien, valmentajien, managerien, tuomareiden ja linjatuomareiden turvallisuus on etusijalla kaikissa jalkapallo-otteluissa. On siis tehtävä enemmän, jotta erityisesti kiukkuiset kannattajat saadaan pidettyä poissa kentältä, Newcastlen manageri Eddie Howe sanoi.

– Meidän on oltava varovaisia. Fanien on oltava varovaisia tämäntyyppisten asioiden kanssa, koska se on asia, joka voi asettaa pelaajat vaaraan. Olen pettynyt. Se on aina pettymys tämäntyyppinen asia, koska se on vaarallista, Chelsean manageri Mauricio Pochettino lisäsi.