Liverpoolin apuvalmentaja Pep Lijnders on välittänyt niin hyviä kuin huonojakin uutisia joukkueen terveystilanteesta ennen keskiviikkoillan Liigacup-puolivälierää West Hamia vastaan.

Keskikenttäpelaaja Ryan Gravenberch joutui jättämään pelin kesken Manchester Unitedia vastaan sunnuntaina. Liverpoolin onneksi tuoreet skannaustulokset ovat paljastaneet, ettei alankomaalainen kärsinyt pahoin pelättyä takareisivammaa.

– Luulimme, että siellä oli todella jotain, mutta kyse olikin vain väsymyksestä, mikä on todella hyvä asia. Meidän täytyy tietysti olla varovaisia, kertoi Lijnders lehdistölle.

LUE MYÖS: Darwin Núñezilla suuria maalinteko-ongelmia – Liverpool-valmentaja tuhahti: ”Niin epäreilua”

Liverpoolin harmiksi nuori laitahyökkääjä Ben Doak, 18, joutuu kuitenkin polvileikkaukseen.

Skotlantilainen Doak, joka on esiintynyt pirteästi Jürgen Kloppin ykkösjoukkueessa neljä kertaa tällä kaudella, loukkaantui pelatessaan Liverpoolin alle 21-vuotiaille Chelseaa vastaan sunnuntaina.

– Se ei ole hyvä juttu, Lijnders harmitteli.

– Hänen polvensa ”meniski” repesi ja se täytyy leikata. Hän on nuori ja positiivinen kaveri, joten hän varmasti palaa vahvempana. Tarvitsemme hänet takaisin samalla palolla, joka hänestä ilmenee kun hän on pallon kanssa.

Lijnders kertoi myös vastaavasti polvivammoista kärsineiden Alexis Mac Allisterin ja Diogo Jotan tekevän edistystä kuntoutuksen parissa.

Mac Allister loukkaantui viime kuussa Sheffield Unitedia vastaan pelatussa ottelussa, eikä hänen odoteta pelaavan ennen tammikuuta.

Jota puolestaan loukkaantui viime kuussa Manchester Cityn kanssa pelatussa tasapelissä ja ”lähenee” pelikuntoa.