Aiemmin tässä kuussa sydänkohtauksen saanut Luton Townin kapteeni Tom Lockyer sanoo voivansa ”erittäin hyvin”.

Lockyer, 29, tuupertui kentän pintaan 16. joulukuuta, kun Luton pelasi Bournemouthia vastaan Valioliigassa. Walesilaiskippari kannettiin kentältä paareilla yleisön taputtaessa hänelle, ja Lockyer vietiin sairaalaan jatkohoitoon.

Ottelu keskeytettiin Lockyerin sairaskohtauksen takia, ja Valioliiga tiedotti, että se pelataan kokonaan alusta myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Lockyerille on asennettu sisäinen defibrillaattori, ja hänen on määrä keskustella tulevaisuudestaan asiantuntijoiden kanssa lähiaikoina.

– Aion tehdä kaiken mahdollisen, millä tavoin vain voin auttaa manageria ja seuraa. Missä ominaisuudessa se on, on vielä päättämättä, sillä minun on määrä tavata asiantuntijoita uuden vuoden aikana, kommentoi Lockyer sosiaalisessa mediassa.

Lausunnossaan hän kehui lääkäreitä ja ensihoitajia sekä joukkuekaveriensa ja kummankin joukkueen kannattajien reaktioita.

– Voin erittäin hyvin ja tunnen itseni täysin omaksi itsekseni Bournemouthissa saamani sydänkohtauksen jälkeen. Syy siihen, että voin niin hyvin, on pelaajien, henkilökunnan, lääkäreiden ja ensihoitajien sankarillinen toiminta.

– Olen kiitollinen siitä, että tämä tapahtui näiden sankareiden ympäröimänä. He pelastivat henkeni. En koskaan unohda, mitä teitte vuokseni.

Luton Town FC

@LutonTown
📲 Tom Lockyer has provided an update via Instagram:

I would just like to say that I am doing very well and feeling very much myself after the cardiac arrest I suffered in Bournemouth. The reason I’m doing so well is all down to the heroic actions of the players, staff, doctors…

Linkki twiittiin.