Mestaruussarjan Sunderland on pyytänyt kannattajiltaan anteeksi ”vakavaa arviointivirhettään” koristeltuaan yhden stadioninsa baareista paikallisvastustajansa Newcastlen väreillä.

Sosiaalisessa mediassa levisi torstaina kuvia Sunderlandin Black Cats -baarista, joka oli koristeltu mustavalkoisin värein ja Newcastlen iskulauseilla.

Baarissa on tarkoitus isännöidä Newcastlen yritysvieraita lauantaina FA Cupin kolmannen kierroksen ottelussa joukkueiden välillä.

– Sunderland AFC myöntää, että aiemmin iltapäivällä tehtiin vakava arviointivirhe Black Cats Barin yhteydessä, kommentoi seura tiedotteessaan.

– Pyydämme kannattajiltamme anteeksi ymmärrettävää huolta, jonka he ovat reilusti ilmaisseet. Seuran omistajaryhmä ja johtokunta ovat samaa mieltä, ja he ovat pyytäneet välitöntä uudelleentarkastelua sen selvittämiseksi, miten tämä prosessi eteni.

– Omistajaryhmä ja hallitus ovat myös tehneet suoran päätöksen tilan palauttamisesta alkuperäiseen tilaansa, ja pyydämme jälleen kerran anteeksi kannattajiltamme, että tähän ei puututtu aikaisemmin.

Newcastlesta odotetaan noin 6 000 vieraskannattajaa Sunderlandin Stadium of Lightille, jossa Harakat on pelannut viimeksi vuonna 2015. Joukkueet ovat viimeksi kohdanneet maaliskuussa 2016 St James’ Parkilla. Sen jälkeen ne ovat pelanneet eri sarjatasoilla.

FA Cupissa Newcastle ja Sunderland ovat viimeksi ottaneet yhteen vuonna 1956.

Linkki twiittiin.