Arsenalin manageri Mikel Arteta kiistää, että seura olisi valittanut erotuomarien kattojärjestölle (PGMOL) laitahyökkääjä Bukayo Sakan kohtelusta.

Brittimediassa on uutisoitu tällä viikolla, että Tykkimiehet olisi pyytänyt Englannin maajoukkuelaiturille ”enemmän suojelua”.

Saka, 22, on ollut tällä kaudella Valioliigan kolmanneksi rikotuin pelaaja (43 rikettä) Crystal Palacen Jordan Ayew’n (65) ja Newcastlen Bruno Guimarãesin (53) jälkeen.

Vastustajat ovat saaneet Sakaan kohdistuneista rikkeistä seitsemän keltaista korttia, joista viisi on tullut ”piittamattomista” rikkeistä ja kaksi muuta taktisista rikkeistä.

Arteta kiisti Arsenalin valittaneen Sakan kohtelusta PGMOL:lle. Hän sanoi, että osapuolten välillä käydään ”päivittäin keskustelua”, mutta ”ei mitään erityistä” tästä aiheesta.

– Uskon, että tuomarit tietävät vastustajien taktiikan ja että jotkut pelaajat saavat osakseen enemmän taklauksia, sanoi Arteta BBC:n mukaan.

– Sitä on jatkunut kaksi vuotta. Meillä on laitahyökkääjiä, joihin kohdistuu paljon virheitä ja huomiota. Se on normaalia.

OptaJoe

@OptaJoe
🔢 - Most cards drawn in the Premier League this season (fouls won in brackets):

14 - Raheem Sterling (31)
9 - Morgan Gibbs-White (32)
8 - Josh Brownhill (18)
8 - Luis Díaz (22)
8 - Anthony Gordon (38)
7 - Phil Foden (33)
7 - Bukayo Saka (43)

Grievance.

Linkki twiittiin.